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미국에서 박사과정하기

Lean lunch using Cabbage / 최소한의 재료로 양배추요리하기

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Hello,

Today, I want to share my cuisine which is really easy to cook with just cabbage and eggs. (I hope anyone would like to tell me the awkward phrases in this post since I am not American.)

 

Ingredients

- three eggs

- chopped cabbage that my two hands can grab

- a little bit of salt

- bread whatever you want (for me, it was wheat sliced bread)

 

Directions

1. Chop a cabbage

2. Put them on a heated pan with oil

3. Stir them for about one minute

4. Put three eggs in the pan with cabbage

5. Put salt in the eggs slightly

6. Stir them until the eggs are cooked

7. Put a slice of bread on a plate and pour them

어제 잘못 사온 양배추를 어떻게든 먹어보고자 양배추 요리를 검색했다!

소스를 모두 사야하는 나에게 에어비엔비에서 아주 간단하게 해먹을 수 있게 내 스스로 변경!

양매추와 계란만 있으면 끝!

 

준비물

- 3 달걀 (취향껏 추가하셔도 됩니다)

- 채 썬 양배추 ( 손으로 잡았을 때 두 줌 정도)

- 식빵 (취향껏 아무빵)

- 소금

 

요리순서

1. 양배추 채 썰기

2. 올리브유 두른 달궈진 팬에 투하

3. 휘저으며 조금 익히기 (약 1분)

4. 계란 3개 모두 투하

5. 계란에 소금 치기

6. 섞어주며 휘젓기

7. 계란이 익을 때까지 휘젓기

8. 빵 위에 올려먹기

 

끝!

케찹도 있으면 뿌려먹으면 좋을 거 같아요!

 

맛도 괜찮았어요! 되게 담백하고 그냥 양배추를 씹어먹는 거 보다 훨씬 더 맛있어요! 추천~!

 

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영어공부하겠다고 영어로도 써봤는데 이상한 부분 있으면 알려주시면 감사하겠습니다!

 

그럼 20000

 

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